Volg Jezus.nu

Go2Share

Van 20 april t/m 5 mei gaan we met een groep Jozuanen naar Tuen Mun, een wijk van Hong Kong. We verblijven daar bij YWAM (Youth with a Mission) Tuen Mun. Vanuit hun basis ondernemen we allerlei activiteiten. Denk hierbij aan het uitbreiden en verbeteren van de voedselbank, het uitdelen van voedselpakketten, bezoeken en bemoedigen van de mensen die in kooien wonen en zwervers, evangeliseren.

Bekijk hier het promofilmpje

Richelle Sinclair zal voor ons de contactpersoon zijn met YWAM Tuen Mun. Zij heeft jaren met haar gezin in Hong Kong voor YWAM gewerkt en komt voor deze reis samen met haar gezin over naar Hong Kong.

Het thema van de reis is Go 2 Share. Dat wil zeggen dat we gaan delen en ontvangen. Als eerste geloven we dat God een God van delen is, wij mogen in Hong Kong God’s liefde uitdelen, zowel praktisch als relationeel. We gaan delen vanuit onze overvloed. Dit doen we omdat we om de ander geven.
God belooft dat als wij doen wat hij wil, hij ons beloont. Wij geloven dat als je meegaat op deze reis, je sterker en rijker terug gaat komen.

Bekijk hier een indruk van YWAM Tuen Mun of neem een kijkje op de Facebookpagina.

Je kunt je inmiddels niet meer aanmelden voor deze reis.