Volg Jezus.nu

Nieuws

Go2Share 15-02-2019

Van 20 april t/m 5 mei gaan 36 Jozuanen naar Hong Kong om daar YWAM Tuen Mun te ondersteunen. Ze zijn druk bezig met het voorbereiden van deze reis. Voor de verschillende projecten die ze daar gaan doen is er €20.000,- nodig.

Help je mee dit bedrag bij elkaar te brengen? Je kunt je bijdrage overmaken op: NL40 RABO 0395 398 398 t.n.v. Evangelische gemeente Jozua onder vermelding van Project Go to Share.

Ook door mee te doen met de volgende acties kun je ons helpen het benodigde geld bij elkaar te sparen:

Lege flessen inleveren
Bij de supermarkt Plus Valkzicht (Leerpark) kun je lege flessen inleveren ten behoeve van de de Go2Share-reis naar Hong Kong.

Fancy Fair
Zaterdag 23 maart is het zover! Fancy fair voor jong en oud. Een soort gemeente dag, maar iedereen is welkom. Even een impressie: rommelmarkt, car wash, kinderspelen, professionele fotoshoot, haarknippen. Voor iedereen is er wel wat. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de innerlijke mens: hamburger-, pannenkoeken en poffertjes enz. Heb je leuke ideeën of wil je een stand om je talenten in te zetten, dan kun je aanmelden per email: go2Share@jozua.nl

Talentenveiling
Heb je een talent en wil je dit inzetten voor een talentenveiling t.b.v. Go2Share? Denk aan oppassen, meerijden in een bijzondere auto, een etentje, enz. Op Churchbook worden de talenten vervolgens geveild, de veiling sluit op 23 maart. Meld je aan via go2Share@jozua.nl

Delen: