Volg Jezus.nu

Nieuws

Jozuanieuws 02-11-2018

Actuele berichten vanuit de gemeente

Back to the Roots.. into the boots!
Als vervolg op het vrouwenontbijt is er nu een voorjaarsactiviteit voor alle vrouwen van Jozua die van wandelen houden. Op zaterdag 11 mei gaan we op ontdekkingsreis in de voetsporen van Mozes. We vertrekken om 13:00 uur vanaf Jozua en gaan ongeveer 11 km wandelen. Onderweg zullen we stilstaan bij de verschillende belevenissen van Mozes met het volk Israël in de woestijn. Rond 17:00 uur zijn we weer terug. Neem gerust iemand mee! Geef dit wel even aan bij je aanmelding via   vrouwen@jozua.nl. Graag meenemen: rugzakje met drinken(thermosfles warm water /thee/koffie), een bijbel, iets om op te zitten en evt. regenkleding. Kosten 3 euro.

#Ontmoeting
Vanwege de vakantieperiode zijn er komende twee weken geen gezamenlijke koffie- en lunchmomenten. Op dinsdag 7 mei ben je weer van harte welkom bij de lunch (12:30 uur) en donderdag 9 mei voor een bakje koffie of thee met wat lekkers (10:30 uur).

Alpha na The Passion
Op donderdag 25 april start er een Alpha na The Passion. Wil je meer weten over het verhaal van The Passion en het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Dordtse kerken werken samen in het aanbieden van deze cursus. Alpha start elke bijeenkomst met een maaltijd. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten en is gratis. De startbijeenkomst is op 25 april van 19.00-22.00 in de Kruiskerk (Vrieseweg 64 te Dordrecht). Voor opgeven en meer informatie, mail naar: alphapassiondordrecht@gmail.com. Of maak vrijblijvend kennis tijdens de startbijeenkomst.

Tieners en jeugd: schrijf je in voor het zeilkamp!
Het zeilkamp komt er weer aan! BEAT organiseert van 10 t/m 12 mei dit te gekke weekend voor alle tieners en jeugd. Je hoeft niet te kunnen zeilen; er gaan ervaren schippers mee die op ieder bootje een oogje in het zeil houden. Dus: houd je van fun, avontuur, friendship, food, (leren) zeilen en wil je dit seizoen afsluiten met een te gek kamp? Geef je snel op! Ga naar het aanmeldingsformulier. Nog vragen? Mail daniel.doel@kpnmail.nl

Zendelingen van de week: Nick en Marleen Mortin
Nick en Marleen zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor hun verlof. Ze gaan eerst naar Nicks familie in Engeland en hopen vanaf eind mei in Nederland te zijn! Nick en Marleen helpen onder andere bij leesonderwijs onder de armste kinderen van Zuid-Afrika. Wil jij je daar ook voor inzetten? We zoeken nog een nieuw lid voor het Thuisfrontteam. Voor meer informatie kun je terecht bij Jaco den Boer (te bereiken via info@jozua.nl)
Delen: