Volg Jezus.nu

Nieuws

Jozuanieuws 02-11-2018

Actuele berichten vanuit de gemeente

Zondag :
-
Themadienst met Timon Kitsz
-
19:30 uur: doopdienst.

Vrouwenochtend dinsdag 19 februari
Van harte welkom op de vrouwenochtend a.s. dinsdag in de zaal achter het podium. Het thema deze ochtend is: “Wat is jouw antwoord op deze vraag?” De ochtend duurt van 09.30-11.30 uur. We hopen je te ontmoeten!

Mannen “Game-on” spelavond
Afgelopen januari hebben we met een grote groep mannen genoten van een heerlijk mannenontbijt. Rob Hondsmerk sprak toen over het thema “Life is (not) a game”. Op vrijdagavond 8 maart a.s. spreekt hij hier verder over. De rest van de avond is er tijd voor ontmoeting, een hapje en een drankje, ouderwetse gezellige bordspellen of zomaar een leuk gesprek. Welkom in de kleine zaal van Jozua (achter het podium), aanvang 20.00 uur, maar ook als je later binnenvalt ben je welkom!

Onderwijsprogramma online!
In maart gaat het tweede blok van het onderwijsprogramma ‘Back to the Roots’ van start. Op Churchbook vind je het cursusaanbod en kun je aanmelden voor één van de cursussen. Met ook deze keer weer een divers onderwijsaanbod! Op 13 maart is de eerste cursusavond.

Go2Share
Van 20 april t/m 5 mei gaan 36 Jozuanen naar Hong Kong om daar YWAM Tuen Mun te ondersteunen. We zijn druk bezig met elkaar om deze reis voor te bereiden. Voor de verschillende projecten die we gaan doen hebben €20.000,- nodig. Help je mee dit bedrag bij elkaar te brengen? Je kunt je bijdrage overmaken op: NL40 RABO 0395 398 398 t.n.v. Evangelische gemeente Jozua onder vermelding van Project Go to Share 1889.
Lege flessen inleveren
Bij de supermarkt Plus Valkzicht (Leerpark) kun je lege flessen inleveren ten behoeve van de de Go2Share-reis naar Hong Kong.
Fancy Fair
Zaterdag 23 maart is het zover! Fancy fair voor jong en oud. Een soort gemeente dag, maar iedereen is welkom. Even een impressie: rommelmarkt, car wash, kinderspelen, professionele fotoshoot, haarknippen. Voor iedereen is er wel wat. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de innerlijke mens: hamburger-, pannenkoeken en poffertjes enz. Heb je leuke ideeën of wil je een stand om je talenten in te zetten, dan kun je aanmelden per emai

Zendeling van de week: familie Verhoef
Beste broers en zussen, we zijn nu in Thailand voor onze DTS, en bezig met verhuizen van Gebedshuis Amersfoort naar Jeugd met een Opdracht Amsterdam. Ook bracht God nieuwe teamleden, zodat we stichting Forerunner hebben kunnen overdragen. Teveel veranderingen om in het kort hier te delen, maar in onze nieuwsbrief vertellen we meer: bit.ly/2UYn2rM. We zijn enthousiast om ons te blijven inzetten voor het bereiken, discipelen en uitzenden van mensen, hand in hand met aanhoudend gebed en aanbidding in onze hoofdstad!

♥ Trouwen ♥
Hebben jullie trouwplannen? Laat het ons dan weten! In het weekend van 15 en 16 maart 2019 wordt er weer een pre-marriage-weekend georganiseerd. Dus mocht je trouwplannen hebben, schrijf je dan nu in. Dit kan door een mail te sturen naar huwelijk@jozua.nl. We zien je aanmelding graag z.s.m. tegemoet.

Jozua jongerenveld op Opwekking!
Dit jaar is er ook een Jozua jongerenveld op Opwekking! Wil je ook een plek op het jongerenveld? Meld je dan eerst zelf aan voor Opwekking en geef vervolgens je gegevens (inclusief de bevestigingsmail van Opwekking) door aan stevendekrijger@live.nl. Geef ook even aan of je mee wilt eten (10 euro m.u.v. avondeten). Belangrijk: zorg dat je 1 tent per persoon opgeeft bij Opwekking zodat we genoeg ruimte hebben. Nog vragen? bel of app Daan Baars. Meld je vóór 1 maart aan voor het jongerenveld.

Sparen voor boodschappenpakketten diaconie
Vanaf 6 januari tot en met 16 maart 2019 kan er bij de Plus weer gespaard worden voor gratis boodschappenpakketten. Help je mee sparen zodat we weer mensen blij kunnen maken met een mooi pakket? Je kunt je zegels in de daarvoor bestemde doos deponeren die bij de infobalie staat.  Alvast hartelijk bedankt voor je betrokkenheid.

Jozuaveld op Opwekking
Je kunt je weer aanmelden voor de Pinksterconferentie Opwekking, dit jaar van 7 t/m 10 juni. Ook dit jaar is er weer een Jozuaveld. De moeite waard om elkaar beter te leren kennen en je bent verzekerd van een plaatsje. Wil je een plekje op het Jozuaveld? Geef jezelf z.s.m. op via www.opwekking.nl, want je reserveringsnummer is het criterium voor de veldindeling! N.B: geef per persoon minimaal 1 tent/caravan op zodat we voldoende ruimte hebben. Dus: geef altijd meer tenten/caravans op dan 1! Zodra je het inschrijfnummer hebt ontvangen, stuur je het volledig aanmeldformulier door aan Tineke Robbemont (tinekerobbemont@gmail.com) met de oppervlakte van je tent of caravan. Voor meer informatie kun je terecht bij Tineke of Dirk-Jan de Wild.

Delen: