Kinderkerk

Kinderkerk

Activiteiten

Op de agenda

In de kinderkerk van Jozua geloven we dat kinderen belangrijk zijn voor de Here God. Met elkaar willen we leren hoe Hij wil dat we leven en hoe Hij ons wil gebruiken. Dat doen we door samen in de Bijbel te lezen, door samen te zingen, maar ook door samen leuke dingen doen. Naast de reguliere kinderkerk op zondag organiseren wij ook andere activiteiten:  

Verspieders in de samenkomst!
Ongeveer een zondag in de 4 weken blijven de kinderen van groep 7/8 de hele samenkomst in de dienst. Het is de bedoeling dat de kinderen bij de eigen ouders/verzorgers zitten (niet bij de tieners).
De kinderen halen aan het begin van de dienst, bij de kinderkerkbalie, een mapie met een snoepje op. In het mapje zit o.a. een formulier met vragen die de kinderen tijdens de dienst kunnen beantwoorden. Verdere uitleg hierover krijgen de kinderen in hun groep.

Kinderkamp 2019
YES! We gaan weer op kamp! Van 24 t/m 26 mei 2019 zijn we met groep 5 t/m 8 weer even de bewoners van kamphuis de Kievit in Esbeek. Meer informatie volgt!

Projectmaand
Samen onze talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten! Tijdens de projectmaand kunnen de kinderen kiezen uit diverse workshops die ze 3 zondagen gaan volgen. Tijdens de workshops bereiden ze een aandeel aan de gezinsdienst voor. Met deze dienst sluiten we de projectmaand af.