Kinderkerk

Projectzondagen kinderkerk

Heb jij vorig jaar ook zo genoten van de projectmaand in de Kinderkerk? We gaan in het eerste kwartaal van 2018 weer aan de slag met leuke workshops. Nu niet als projectmaand maar met drie projectzondagen.

Kun jij je voorstellen hoe het is als je op een ochtend wakker wordt en er wordt tegen je gezegd:

‘Kom opstaan! Want vandaag gaan we naar Jezus!’  

Zou je zenuwachtig zijn? Of gelijk naast je bed staan omdat je er superveel zin in hebt? En wat zou je het liefste willen zien? Of zeggen? Of misschien wil je Hem wel aanraken? Hoe zouden zijn ogen zijn? Of hoe zou het zijn om een knuffel van Hem te krijgen?

Jezus wil heel graag dat we dicht bij Hem komen. Als we tijd met Hem doorbrengen dan veranderen we en andere mensen kunnen dat aan ons zien. We worden blij of we mogen speciale woorden tegen andere mensen zeggen. Of we krijgen zin om iets moois te maken of iets liefs voor een ander te doen. Jezus wil maar 1 ding voor de rest van ons hele leven…….

IK en jij

Daar gaan we dit jaar tijdens de projectzondagen over nadenken. En dat doen we weer tijdens hele gave workshops met mensen die er veel zin in hebben. Lees maar snel verder in deze folder. Daar vind je alle workshops die dit jaar worden aangeboden.

De inschrijving is gesloten. Heb je een vraag? Mail die dan naar kinderkerk@jozua.nl