Dordrecht
Kinderkerk

Mannen

Binnen Jozua worden er verschillende activiteiten georganiseerd, specifiek voor de mannen van de gemeente

Actueel: Back2Basic in de Belgische Ardennen (in de buurt van Hotton).
Dit is de titel van ons outdoor weekend dat plaats gaat vinden in het weekend van vrijdag 3 november 17:00 uur t/m zondag 5 november 16:00 uur. Houd je ervan om in de natuur te zijn en actief te zijn, dan gaat dit weekend absoluut iets voor je zijn. Met actief bedoelen wij niet dat je het hele weekend over een hindernisbaan aan het sjouwen bent.  Een onderdeel zal zijn een uitgezette hike. Dit weekend is om als mannen van Jozua samen elkaar te ontmoeten, God te ontmoeten, plezier te hebben en voldaan en opgebouwd thuis te komen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan dan kun je je via het inschrijfformulier aanmelden. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 8 oktober. Bij opgave voor het weekend gaan we ervan uit dat je er bent van vrijdag t/m zondag.
De kosten voor het weekend zijn €45,- p.p. dit bedrag kan overgemaakt worden naar NL87INGB0008760464 t.n.v. H.S. Metz met omschrijving mannenweekend.
Een aantal praktische zaken waar je op voorhand al rekening mee kan houden zijn;
-
Goede wandelschoenen
-
Matje om op te slapen
-
Warme slaapzak
-
Klein bouwzeiltje
-
Eigen vervoer (tip carpoolen)

De uiterste inschrijfdatum is zondag 8 oktober. Hierna gaan wij verder met de praktische invulling van het weekend. Vanaf 15 oktober volgt er dan een uitgebreidere paklijst die je hier op de site kan vinden. Het is zeker niet zo dat je het hele weekend met een tas op je rug loopt van bijna 20 kilo.
Zondag 10 september zal er na de dienst gelegenheid zijn om je vragen te stellen. Wij zullen dan ergens een plek hebben in het gebouw waar je terecht kunt met je vragen. Je kunt je vragen ook kwijt via mannen@jozua.nl.
Wij zien uit naar een groot aantal inschrijvingen en bidden voor een tof en gezegend weekend.

Schrijf je hier direct in voor dit weekend!

Wil je op de hoogte worden gehouden van de diverse activiteiten die Jozua Mannen Actief organiseert? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Houd deze pagina in de gaten voor komende activiteiten. Heb je ideeën of wil je meehelpen/meedenken mail ons via mannen@jozua.nl.