Dordrecht
Aanbidding
Kinderkerk

Mannen thema wandeling

Op vrijdagavond 16 maart a.s., midden in de lijdenstijd, organiseert Jozua Mannen Actief een themawandeling voor mannen.

Tijdens de wandeltocht zal er op een aantal momenten stil worden gestaan bij het lijden en sterven van Jezus, wordt er gesproken over het thema “Wat mag het jou kosten…?” en zullen we avondmaal met elkaar vieren.

We verzamelen vanaf 20.30 uur op de parkeerplaats van het Jozua gebouw aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht. Het programma start om 21.00 uur.

Voor mindervaliden of mensen slecht ter been is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan deze activiteit. Als je hiervan gebruik wilt maken, geef dat dan graag hieronder aan.

Deze activiteit is ook heel geschikt om mannen uit de familie, vrienden of kennissenkring mee naartoe te nemen. We vragen je dan ook om actief mannen uit jouw omgeving uit te nodigen en mee te nemen!  Graag ook voor gasten en introducés het onderstaande formulier invullen.  

Zou je op de avond zelf een fluorescerend veiligheidsvestje willen meenemen? Afhankelijk van het weer adviseren we warme en/of regenkleding aan te trekken.