Dordrecht
Kinderkerk

Vrouwen

ACTUEEL : welkom op het vrouwenontbijt
Zaterdag 17 november van 9.00 uur t/m 11.00 uur zijn alle 18+ vrouwen van Jozua welkom om met elkaar te ontbijten. Heb jij zin om mee te komen eten of wil je graag actief bij de organisatie betrokken zijn?
Stuur dan een mail naar vrouwen@jozua.nl

Dit ontbijt is een opstart voor meer activiteiten met als doel verbinding brengen tussen vrouwen uit de gemeente.

Vrouwenochtenden
Iedere even week op dinsdag is er een vrouwenochtend. Vanaf 9:30 uur ben je van harte welkom in de kleine zaal achter het podium. Tijdens de vrouwenochtend bespreken we met elkaar een onderwerp en zingen en bidden we met elkaar. Het jaarthema van de ochtenden is 'Al mijn bronnen zijn in U'
Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende vrouwenochtend plaatsvindt.

Mom's Time Out
Mom’ s Time Out vind plaats op de vrijdagavond, iedere 6 weken, in een gezellige, warme en huiselijke sfeer bij de familie van Herwijnen aan de Amstelwijckweg 52 te Dordrecht. Alle moeders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar zijn welkom. De avonden staan in het teken van het uitwisselen van ervaringen rondom de opvoeding, studie, gebed en ontspanning.
De eerstvolgende kringavond vindt plaats op vrijdag 2 november 2018, aanvang vanaf 20.00 uur.  
Deze avond is er een interactieve workshop onder leiding van Erika van Nes met als thema “Geloofsopvoeding en het Advent – ABC voor het hele gezin”. ACTIE: Erika’s nieuwe boek: I van Immanuel – Advent ABC voor gezinnen + gratis Advent ABC poster (t.w.v. €2,95 per stuk) nu voor €8,95! Wil je deelnemen aan de actie? Aanmelden voor Mom’s Time out is niet verplicht, maar meld je je aan vóór 27 oktober dan kan je deelnemen aan de actie! Aanmelden kan via mto@jozua.nl.