Volg Jezus

Zendelingen

Fam Sinclair

JMEO

Wij zijn Jonah en Richelle Sinclair-Kleine en zijn sinds 2008 betrokken in de zending met Jeugd Met Een Opdracht. We hebben de eerste 8 jaar in Hong Kong gewerkt en hebben in deze tijd een hart gekregen voor de mensen in de Himalaya's om ook hen te bereiken met het Evangelie.

Fire and Fragrance
Op dit moment werken we met JMEO in Kona Hawaii en dienen in het trainingsteam op de campus bij een ministry van JMEO die 'Fire and Fragrance'(Vuur en Geur') heet. Het idee van Fire and Fragrance is om zelf in vuur en vlam te staan voor God en daardoor Zijn geur te verspreiden.
Met Fire and Fragrance helpen we medewerkers op hun werkplek en bereiden we anderen voor om fulltime de zending in te gaan.
Een ander deel van ons werk is in de Himalaya's. Vanaf Kona kunnen we veel betekenen voor het team daar en kunnen we voorbereidend werk doen voor de verspreiding van bijbels in dit gebied.
We hebben ervoor gekozen om komend jaar bij Fire en Fragrance betrokken te zijn om deze ministry te leren kennen, om nieuwe dingen te leren en om zelf weer opnieuw en meer in Vuur en Vlam gezet te worden.
Het plan is om in 2018 naar de Himalaya’s te verhuizen en meer intensiever te werken aan het bereiken van de mensen daar. We zullen daar met het team veel aanbidding en gebed hebben, af en toe de bergdorpen in trekken en in Kathmandu werken met (straat)kinderen.

Giften
Vanuit JMEO ontvangen wij geen salaris en we zijn 100% afhankelijk van giften en donaties. Wees ook als gever deel van ons team zodat we op deze manier samen meewerken aan het brengen van Gods Koninkrijk in de Naties! Via Jozua kun je een belastingaftrekbare gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0007875162 o.v.v. ‘Richelle Sinclair-Kleine’.

Volg ons op Facebook en instragram via de hashtag #followthesinclairs
#isaacjonahsinclair en #peterhenrysinclair
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, stuur ons dan een mailtje naar richellesinclair@gmail.com, of stel vragen aan ons geweldig TFC Team: Andries Verheul, Judith & Jiska van Dalen en/of Jacoba Barendrecht.