Volg Jezus

Zendelingen

Fam van der Straaten

Thailand

In 2003 zijn we door gemeente Jozua Dordrecht uitgezonden naar Chiang Mai, in het Noorden van Thailand. We hebben twee kinderen: Simcha (2002) en Ava (2005).

We werken hier met WEC Internationaal en zijn de teamleiders van zo’n 20 zendelingen die in Chiang Mai werken. De voornaamste focus voor ons team is de zendelingenschool (www.gisthailand.org), en
het hostel dat we hier hebben. Daarnaast is ons team actief op velerlei andere gebieden zoals de training van Chinese christenen, vertaalwerk en een bediening in de vrouwengevangenis.

Behalve onze rol als teamleiders hebben we ook een bediening waarin we christelijke organisaties en scholen helpen op het bestuurlijk gebied. We zijn betrokken bij organisaties in Chiang Mai, Bangkok, Phuket, Mozambique, Maleisië, Cambodja, Burma en Laos.

We zijn afhankelijk van giften. Dit is uitdagend maar tegelijkertijd is het bijzonder om dit werk in samenwerking met en in afhankelijkheid van anderen te mogen doen. Via Jozua kun je een belastingaftrekbare gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0007875162 onder vermelding van: “familie van der Straaten”.