Volg Jezus

Zendelingen

Johan en Alette Verhoef

Stichting Forerunner

Johan en Alette zijn met hun zoontje Zadok geroepen om het Lichaam van Christus te dienen en toe te rusten een intieme relatie met God te hebben en van daaruit met Hem samen te werken om zijn Koninkrijk te brengen door gebed en recht. Rondom Gods troon wordt recht vrijgezet in de context van voortdurende aanbidding en gebed. Jezus is het waard om zo dag en nacht aanbeden te worden in onze steden en landen! In de afgelopen 15 jaren heeft Hij Johan en Alette in veel landen gebracht en is een netwerk van relaties ontstaan waarmee ze bouwen aan de visie. In 2011 is stichting Forerunner opgericht om dit beter vorm te geven,

Vanuit hun huidige woonplaats in Amersfoort bouwen ze aan Gebedshuis Amersfoort als een rustplaats voor Gods aanwezigheid. Met andere gemeenten zoeken ze God voor transformatie voor de stad.

Forerunner werkt samen met andere organisaties zoals YwaM (European Prayer Project – prayerproject.eu) en IHOP-KC (1:11 Global – 111global.org) om leiders, zendelingen, bidders, zangers, muzikanten en zelfs hele gemeenten toe te rusten in hun identiteit en roeping. Ze spreken, leiden aanbidding en faciliteren conferenties en scholen in Nederland, Europa, de VS, oost- en centraal Afrika, India, Myanmar en Zuid Azië. Verder ontvangen ruim 40 zendelingen en organisaties de financiën voor hun werk, bemoediging en advies via de stichting. En ruim 100 kinderen die ondersteund worden in India en Myanmar groeien op tot jongeren met hun eigen gepassioneerde relatie met Jezus!

Johan en Alette zijn te volgen via Facebook (facebook.com/forerunnerfoundation) of website (forerunner.info). Of via de tweemaandelijkse nieuwsbrief waarvoor je je kunt aanmelden via johan(at)forerunner.info.