Dordrecht
Kinderkerk

Introductiekring

De introductiekring is een speciale kring voor mensen die (al) hebben besloten of (nog) overwegen om lid te worden van de Evangelische Gemeente Jozua. We vinden het erg belangrijk dat je dan weet waar we als gemeente voor staan, waar we in geloven en wat we van elkaar als leden van de gemeente mogen verwachten. De Introductiekring bestaat uit zes avonden waarin - naast praktische informatie over de gemeente - tal van onderwerpen worden behandeld.

PRAKTISCHE GEGEVENS
De introductiekring is inmiddels van start gegaan. De eerstvolgende kring start weer op 16 januari 2019 en is vervolgens op 23 januari, 6 februari, 13 februari, 20 februari en 6 maart. Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden.

Tijdens deze avonden worden de volgende onderwerpen besproken:

Wie zijn wij en waar staan we voor?
De basis van het Evangelie en de doop
Huwelijk en gezin
De (vrucht en de gaven van de) Heilige Geest
Genezing en bevrijding
Wat betekent het om lid te zijn van de gemeente?

Na een korte opening zal door verschillende sprekers een studie worden gehouden over het te behandelen onderwerp. Direct aansluitend is er onder leiding van een gespreksleider de gelegenheid om door te praten over de inhoud van de studie

Alle avonden beginnen om 19.30 uur met koffiedrinken en het programma begint om strak 19.45 uur. We streven ernaar rond 21.30 uur af te ronden.

Met onderstaand formulier kun je je direct aanmelden voor de eerstvolgende introductiekring. Vragen kun je stellen via introductiekring@jozua.nl