Dordrecht
Kinderkerk

Introductiekring

De introductiekring is een speciale kring voor mensen die (al) hebben besloten of (nog) overwegen om lid te worden van de Evangelische Gemeente Jozua. We vinden het erg belangrijk dat je dan weet waar we als gemeente voor staan, waar we in geloven en wat we van elkaar als leden van de gemeente mogen verwachten. De Introductiekring bestaat uit zeven avonden waarin - naast praktische informatie over de gemeente - tal van onderwerpen worden behandeld.

PROGRAMMA
Na een korte opening zal door verschillende sprekers een studie worden gehouden over het te behandelen onderwerp. Direct aansluitend is er onder leiding van een gespreksleider de gelegenheid om door te praten over de inhoud van de studie.  

PRAKTISCHE GEGEVENS
De avonden van de volgende introductiekring staan gepland voor de volgende woensdagen:
7 maart, 13 maart (let op : dit is eenmalig op dinsdag!), 21 maart, 28 maart, 4 april, 11 april en 18 april.

Tijdens deze avonden worden de volgende onderwerpen besproken:

Wie zijn wij en waar staan we voor?
De basis van het Evangelie en de doop
Huwelijk en gezin
De (vrucht en de gaven van de) Heilige Geest
Genezing en bevrijding
Wat betekent het om lid te zijn van de gemeente?
Afsluiting

Alle avonden beginnen om 19.30 uur met koffiedrinken en het programma begint om strak 19.45 uur. We streven ernaar rond 21.30 uur af te ronden. N.B: De laatste avond begint om 18.30 uur, met een Agape maaltijd (iedereen neemt wat mee)

Met onderstaand formulier kun je je direct aanmelden voor de eerstvolgende introductiekring. Vragen kun je stellen via introductiekring@jozua.nl