Jozua huiskamer

Welkom in de huiskamer van Jozua! Een nieuw initiatief om elkaar te ontmoeten en om vrienden en vriendinnen uit te nodigen. Wat is de gezamenlijke ruimte van een woonhuis? Juist, de huiskamer. Hier ontmoet je elkaar in de ontspannenheid. Hier ontvang je je gasten. Hier mogen zelfs de schoenen uit! De koffie staat elke donderdag ochtend klaar tussen 10u en 12u! Welkom!

Huiskamer Jozua is een plek om op een gezellige en laagdrempelige manier als familie met elkaar in contact te zijn. Je kan gewoon een kop koffie of thee komen drinken. Je mag je kinderen, kleinkinderen of neefjes/ nichtjes meenemen. Of je neemt iemand mee die je graag kennis laat maken met de Jozua-familie. Ook kan je hier tussen de kleding rekken snuffelen want er wordt ook kleding verkocht. Hou je van lezen? De Jozua bieb is open. Zin in een potje schaak? Het bord staat klaar. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er ook wat lekkers en er staan spelletjes, speelgoed en duckies klaar!

Kortom, wij hebben er zin in en willen jullie allemaal van harte welkom heten in de huiskamer van Jozua. Wat ons betreft wordt het een levendige en gezellige boel in een huiselijke sfeer!

Heb jij kleding over die je niet meer draagt en wil je deze een nieuw leven geven? Lever het dan in bij de Jozua huiskamer.

Bekijk de agenda voor de actuele openingstijden van de huiskamer.