Kledingevent

Twee keer per jaar in maart en september is er in Jozua een kledingevent waar je voor kleine prijsjes een complete zomer- of wintergarderobe bij elkaar kunt shoppen. Alle kleding kost tussen de 1 en 5 euro per stuk. Er is een diversiteit aan kleding o.a. baby-,kinder-, dames-, en herenkleding, ook in een maatje meer en merkkleding. De nieuwe outfit kan ter plekke worden aangevuld met schoenen, laarzen, tassen, sjaals en sieraden. Er is gelegenheid om de kleding te passen in onze pashokjes en er zijn medewerkers die je kunnen voorzien van kledingadvies. Na afloop is er koffie, thee en wat lekkers. Als u zelf kleding wilt inleveren kan dat op de maandag vóór het kledingevent. Houd deze website in de gaten voor de datum voor het eerstvolgende kledingevent. Een Persbericht verschijnt ook in de plaatselijke wijkkrant “de Stem” in Dordrecht voor de datum van het kledingevent.

Het kledingevent vindt plaats in ons gebouw aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht