Zet je in voor Dordrecht

Zet je in voor de stad! Wil je je graag inzetten voor de stad? Onderstaande initiatieven zijn op zoek naar vrijwilligers

Heb je zelf een initiatief dat je hieronder graag terugziet? Neem contact met ons op!

Van alle tijden
Van Alle Tijden is een vintage winkel waar je kunt genieten van eerlijke koffie en biologische thee. Naast een vintage winkel is van Alle Tijden ook het ontmoetingscentrum van Missie Dordt. Meehelpen als vrijwilliger in deze gezellige en inspirerende omgeving? Bekijk de mogelijkheden!

Huis van gebed
In het Huis van gebed is volop ruimte voor aanbidding en voorbede. Je bent van harte uitgenodigd om mee te bidden. Bekijk hier de gebedstijden.

‘t Stekkie voor de buurt
In voorjaar 2018 is in Stadspolders ‘t Stekkie voor de buurt van start gegaan. Het doel is elkaar ontmoeten en door spelletjes en activiteiten elkaar te leren kennen. De droom van de organisatoren: een goede buurt waarin we samen leven, delen en groeien. Bekijk hier alle informatie

Huis voor de buurt
Woon je Land van Valk? Van harte welkom bij Huis voor de Buurt, een ontmoetingsplek voor buurtbewoners van het Land van Valk. Bekijk hier meer informatie
Droom je er zelf ook van om een Huis voor de Buurt te starten? Neem dan contact op met Brian en Dianne

Wijkteam Stadspolders en Dubbeldam
Het wijkteam coördineert hulpvragen vanuit de wijk en verbindt daar vrijwilligers aan. Wil je (af en toe) inzetten voor mensen die praktische hulp nodig hebben? Vanuit Jozua is Jessica Kitsz contactpersoon voor het wijkteam. Stuur haar een mailtje en je wordt toegevoegd aan de lijst van mensen die worden benaderd wanneer een hulpvraag bij ons binnenkomt.

De Hoop
De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Maar dat kunnen ze niet zonder enthousiaste vrijwilligers. Vind jij het leuk om een stukje te wandelen met een cliënt of samen een kop koffie te drinken? Help je liever bij diverse activiteiten die we organiseren? Of steek je graag de handen uit de mouwen als hovenier, timmerman of chauffeur? Meld je dan aan als vrijwilliger bij De Hoop! Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Diakonaal aandachtscentrum
Diakonaal Aandachtscentrum Dordrecht zoekt enthousiaste bestuursleden voor de invulling van fondsenwerving, communicatie, secretariaat en voorzitterschap.
Ben jij maatschappelijk betrokken, heb je bestuurlijke kwaliteiten en een christelijke levensovertuiging, dan is een bestuursfunctie bij het Diakonaal Aandachtscentrum wellicht iets voor jou!
Kijk voor meer informatie op www.aandachtscentrumdordrecht.nl

Kringloopwinkel De Loop
Kringloopwinkel De Loop van Woord en Daad (Toulonselaan 82) zoekt vrijwilligers!
De winkel wordt druk bezocht en daarom zouden ze de openingstijden willen verruimen. Maar hiervoor komen ze vrijwilligers tekort. Als je bij hen komt werken kun je zelf aangeven hoeveel keer per maand en op welke dag je wilt werken. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Joke Brussé, 078-6140726, jokebrusse@gmail.com.