Jozua Bieb

De Jozua bieb is geopend! Deze is te vinden naast de uitgang. We willen iedereen in de gelegenheid stellen om een goed christelijk boek te kunnen lezen. In de kast vind je zowel studieboeken, romans, spannende boeken, kinderboeken en dagboeken.
De regels zijn simpel, aanmelden en registreren is niet nodig. Zie je een leuk boek? Dan mag je deze meenemen. Heb je het boek uit? Zet het dan weer terug in de kast voor de volgende lezer. De geselecteerde boeken zijn herkenbaar aan het Jozua bieb logo op de rug van het boek. Boeken van een serie zijn apart gemerkt met het verzoek om ze terug te brengen om de serie compleet te houden.
Heb jij in jouw boekenkast of op zolder nog christelijke boeken die je wilt geven aan de Jozua bieb? dan kun je deze inleveren achter de infobalie. Deze boeken worden gescreend om te kijken of ze geschikt zijn. Boeken die wat inhoud betreft niet geschikt blijken te zijn of versleten zijn en daardoor niet meer bruikbaar zijn voor de bieb, zullen wij afvoeren.
Voor vragen kun je ook terecht op bieb@jozua.nl. Of lees meer op deze pagina.